10 March 2020
INADR 19th Annual International Law School Mediation Tournament

საქართველოს უნივერსიტეტის სამართლის სკოლის გუნდმა მონაწილეობა მიიღო მედიაციის საერთაშორისო კონკურსში - INADR 19th Annual International Law School Mediation Tournament-ში, რომელიც 2020 წლის 4-7 მარტს ჩატარდა ჩიკაგოში, ლოიოლას უნივერსიტეტის სამართლის სკოლაში.

კონკურსში მსოფლიოს სხვადასხვა ქვეყნის სამართლის სკოლის 58 გუნდი მონაწილეობდა, უმრავლესობა - ამერიკული უნივერსიტეტების მედიაციის სწავლების დიდი გამოცდილების მქონე სამართლის სკოლებიდან.

UGLS-ის გუნდმა კონკურსის სპეციალური ჯილდო დაიმსახურა - საუკეთესო Mediator Program-ით.

გუნდის შემადგენლობაში იყვნენ #UGLS-ის სტუდენტები: მარი შარაძე, მარიამ ფირცხალაიშვილი და ენრი აბულაძე, მწვრთნელები: ნატა სტურუა და ანა ხურციძე.