საჯარო ლექცია - მულტიდისციპლინური შეხედულებების და მეცნიერების ინტეგრაცია ორთოპედიულ სტომატოლოგიაში

19 დეკემბერს საქართველოს უნივერსიტეტის ჯანმრთელობის მეცნიერებების სკოლის სტომატოლოგიის დეპარტამენტი გიწვევთ საჯარო ლექციაზე "მულტიდისციპლინური შეხედულებების და მეცნიერების ინტეგრაცია ორთოპედიულ სტომატოლოგიაში“.
ლექციას გაუძღვება მარიამ მარგველაშვილი-მალამენტ, მედიცინის მეცნიერებათა დოქტორი, ამერიკის ორთოპედ სტომატოლოგთა ბორდის დიპლომატი, ტაფტის უნივერსიტეტის სტომატოლოგიური სკოლის ასისტენტ პროფესორი.

ლექცია ჩატარდება ინგლისურ ენაზე. დასწრება თავისუფალია.

თარიღი: 19.12.2018
ადგილი: საქართველოს უნივერსიტეტის IV კორპუსი, აუდიტორია # 519
დრო: 19:00

Public Lecture - Integrating Multidisciplinary Considerations and Science in Prosthodontics

On December 19, Dentistry Department the School of Health Sciences of the University of Georgia will organize the public lecture "Integrating Multidisciplinary Considerations and Science in Prosthodontics"”. Lecture will be conducted by Mariam Margvelashvili-Malament, DMD, MSc, PhD, Diplomate of American Board of Prosthodontics, Assistant Professor, Tufts University School of Dental Medicine.

Lecture will be conducted in English. Free admission

Date: 19.12.2018